Bafra Umut Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için kurulan Sosyal Market'i ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, alışverişlerini yapan ailelerle ve Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ile sohbet etti. Şahın, Sosyal Market'te ücretsiz olarak istedikleri gibi alışveriş yapma imkanı sunan Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin'e teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca her gün iftara kadar açık olduklarını belirten Dernek Başkanı Hülya Ertekin, 'İhtiyaç sahibi aileler için açtığımız Sosyal Marketimiz Ramazan ayı boyunca iftara kadar, Ramazan'dan sonra da pazartesi günleri açık. İhtiyaç sahibi halkımız Belediye Kültür Merkezi üst katında bulunan Sosyal Marketimizden ihtiyaçlarını karşılamak için kimlik fotokopileri ile müracaat edebilirler. Öte yandan daha önceden başvurularını almış olduğumuz vatandaşlarımıza da gıda yardımı dağıtımlarımız Bafra Umut Derneği binamızda yapılacaktır. Sosyal Market için yer tahsisi yapan Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'e teşekkür ediyorum" dedi.

Hayırda bulunmak isteyen hayırseverlere de bir çağrıda bulunan Ertekin 'Bizlerden en çok talepte bulunulan ihtiyaçların içerisinde ev eşyası da var. Hayırsever vatandaşlarımız kullanmadıkları ev eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere bizlere getirebilirler. Hayırsever vatandaşlarımızı her türlü yardımları için Bafra Umut Derneğimize bekliyoruz' diye konuştu.

Türk milletinin yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şahin ise, 'Belediye olarak halkımız için her türlü hizmetin içerisinde olamaya çalışıyoruz. Umut Derneğimize tahsis ettiğimiz Sosyal Market'i ziyaret ederek sohbet ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Bu hizmetlerin daha da iyi yapılması için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda ve gördüğümüz kadarıyla ailelerimiz çok memnunlar kendileri de ifade ettiler. Yoğun bir ilgi var. Ziyaretimiz esnasında buranın güzel bir hizmete ev sahipliği yaptığına gözlerimizle de şahit olduk. Halkımız buradan istedikleri eşyayı hiçbir bedel ödemeden kendi elleriyle seçerek alabiliyorlar. Onları en çok mutlu eden de bu' şeklinde konuştu.