Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları açılışı töreni başladı. 250 sporcunun yer aldığı spor okullarının açılışına katılan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül sporculara tişört hediye etti.

TİŞÖRT HEDİYE ETTİ

Samsun Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Yaz Spor Okulları açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi. Törene Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Keskin, Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ile birlikte antrenörler, veliler ve sporcular katıldı. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yaz spor okullarına katılan sporcuların tamamına tişört hediye etti.

400'Ü BULMASI BEKLENİYOR

Yaklaşık 250 sporcunun yaz spor okullarında yer alacağını belirten Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, "İlçemizde gençlere ve sporculara yönelik yatırım ve çalışmalar sürüyor. Yaz spor okullarına 250 sporcu ile başladık ama inşallah bunu 400 sporcu üzerine çıkaracağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi aramıza bekliyoruz"dedi. Boks branşında minikler kategorisinde Samsun 1.cisi olan Enes Özgör'ü ve Antrenörü Yaşar Giritli'yi de ayrıca tebrik ediyoruz"dedi.

Salim YILDIZ