Samsunspor'u federasyona şikayet eden isimlerden Murat Gürbüzerol için de dün son gündü. Yönetim akşam saatlerine kadar gerekil parayı Murat'ın hesabına yatırarak, oyuncunun serbest kalmasının önüne geçti. Ancak iş bitmiş değil sırada ise Bekir Sevgi var

AKŞAMA KADAR UĞRAŞ
Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarıyla her gün bir dosya daha kapanıyor. Canberk Aydın olayıyla büyük üzüntü yaşayan ancak oyuncuya gerekli ödemeyi yapan yönetim dün de Murat Gürbüzerol için uğraş verdi.

Bu oyuncuya ödeme yapılması için 29 Haziran tarihi son gündü. Eğer ödeme yapılmazsa, Murat'ın sözleşmesini tek tarafıl fesh etme hakkı doğacaktı. Ancak yönetim oyuncuya gerekli ödemeyi yaparak, serbest kalmasının önüne geçti.

HERKESİN PARASI ÖDENECEK
Temmuz ayı başında da federasyona şikayet eden son isim kaleci Bekir Sevgi'ye ödeme yapılmasının gerektiği ifade edildi. Yönetim bu oyuncu için de görüşmelere başladı.

Öte yandan yönetim fedakarlık gösteren ve kulübü federasyona şikayet etmeyen oyuncular için de çalışma yürütüyor. Yönetimden alınan bilgilere göre en kısa zamanda bu oyuncuların alacaklarının ödeneceği, kesinlikle şikayet eden veya etmeyen diye bir ayrım yapılmadan her futbolcunun haklarının ödeneceği belirtildi.

Selçuk KAYA