Sarı-kırmızılılar, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Anıl Karaer ve Ufuk Budak ile 2 yıllık, Kubilay Sönmez ile de 4 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, 'Yeni bir sezon başlıyor. Bugün de yeni sezon öncesi ilk imza törenimizi gerçekleştiriyoruz. 3 futbolcumuzla imza törenimizi yapacağız. Anıl Karaer ve Ufuk Budak ile 2 yıllık, Kubilay ile de 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Yaptığımız sözleşmenin hem futbolculara hem de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Futbolcularımıza Kayserispor forması altında uzun yıllar başarılı performans diliyorum' ifadelerini kullandı.

"GEÇEN SENE YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ortaköylüoğlu geçen seneki sıkıntıları bu sezon yaşamak istemediklerini dile getirerek, 'Geçen sezon bizim için zor bir sezon oldu. Özellikle ligin son haftası sıkıntılı günler yaşadık. Tabi bu seneki amacımız bu sıkıntıları yaşamadan ligi sürdürebilmek. Bu yüzden kadroda yeni bir düzenlemeye gidiyoruz. İnşallah kuracağımız kadro ve yapacağımız hazırlıklar ile bu sezon ligin üst sıralarında bulunup, aşağılarla alakalı herhangi bir tehlike yaşamadan ligi sürdürmek istiyoruz' dedi.

'GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA KUVVETLİ BİR TAKIM KURACAĞIZ'

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Ortaköylüoğlu, geçen seneye göre daha kuvvetli takım kuracaklarını sözlerine ekleyerek, 'Tabi transfer sezonunda özdeşleşmiştir, çok isim geliyor, gidiyor. Bunların bir kısmı doğru, bir kısmı yanlış olabiliyor. Ama hak verirsiniz ki imza atılmadan transfer sonlandırılmış olmuyor. İmza atılmadan da isimlerin ortaya çıkması transferin gerçekleşmesi ihtimali ve transferin sağlıklı bir şekilde yürümesi ihtimalini de azaltıyor. Bu konuda da sizlerden anlayış bekliyoruz. Ama şunu söyleyebiliriz, Kayserispor geçen seneye göre daha kuvvetli bir takım kuracak ve geçen seneye göre daha iddialı bir şekilde bu ligi devam ettirecek. Bu yönde de transferlerimizi çok yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağımızı tahmin ediyorum' ifadelerini kullandı.

BABASININ FORMASINI GİYDİĞİ TAKIMA TRANSFER OLDU

Kayserispor'da oynayacağı için mutlu olduğunu ifade eden Anıl Karaer, "Bugün Kayserispor ile sözleşmemizi imzalıyoruz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hocamıza, yönetim kuruluna, başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu transferde benim burada olmam için çok çalıştılar. Benim için Kayserispor'un ayrı bir özelliği var. Babamın da forma giydiği bir takım olduğu için burada olmak bana onur verici. Ailem tarafından da ayrı bir sevinç kaynağı oldu" diye konuştu.

Kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atan Kubilay Sönmez ise, 'Buraya geldiğimizden dolayı çok mutluyuz. Bize inananlara, güvenenlere çok teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız' dedi.

Kayserispor'un yeni transferi Ufuk Budak da Kayseri'de olduğu için mutlu olduğunu dile getirerek, 'Umarım iyi bir sezon geçiririz' şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından futbolcular, kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atarak, basın mensuplarına poz verdi.