Dün Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in bir kez daha görüştüğü genç futbolcu Umut Nayir, sarı-kırmızılı kulüpte oynamayı kabul etti. Anlaşmayı duyuran Adil Gevrek, 'Umut'un kulübüyle de görüştük. Burada Ak Parti Genel Başkan Yarımcısı Öznur Çalık'a da teşekkür ediyorum. Kendisinin bu transferde girişimleri oldu. Umut ile her konuda anlaştık, sadece kulübüyle görüşmemiz kaldı' dedi.

"FUTBOLCUNUN DA İSTEMESİ ÖNEMLİ"

İstanbul'da Umut ile yapılan görüşmenin ardından soruları yanıtlayan Adil Gevrek, 'Umut konusunda en başından beri tavrımız netti. Ama bu süreçte Göztepe de devreye girdi. Biz Umut ile oturup son bir görüşme yaptık ve kendisiyle anlaştık. Burada Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık'a teşekkür ediyorum. En başından beri girişimleri oldu. Umut'un kulübü Osmanlıspor ile de anlaşacağımızı umuyorum. Tabi diğer taraftan Göztepe'nin de devrede olduğunu biliyoruz. Ancak futbolcunun da istemesi önemli. Söylediğim gibi biz Umut ile anlaştık. İnşallah kulübüyle de anlaşacağız ve Umut ayın yedisindeki kampımıza katılacak' şekkinde konuştu.

'SÜPER LİG'DEN BEKLEDİĞİMİZ FUTBOLCULAR VAR'

Transferdeki son durumla ilgili de konuşan Başkan Gevrek, 'Burada Umut ile birlikte 7 nokta transfer yapacağız. Bunlardan bir tanesi Umut. Bana göre en önemli transfer. 6 tane nokta transfer daha olacak. Şimdi burada 'Bütün takımlar transfer yaptı, henüz bizim takımımız hiçbir şey yapmadı' diye tepki gösteren taraftarlarımız haklı. Belki geç kalındı gibi ama geç kalmamızdaki sebeplerden biri de bizim istediğimiz transferleri yapmak. Kuracağımız kadroda faydalı olacak futbolcular alacağız. Beklediğimiz oyuncular var. Bizim haber beklediğimiz futbolcular var. Süper Lig'den beklediğimiz futbolcular var. Yurt dışından görüştüğümüz ve prensipte anlaştığımız birkaç futbolcular var. Onları bekliyoruz. En kısa süre içerisinde bu 6 tane nokta transferi inşallah en kısa sürede bitirmiş olacağız. İsimleri imza atmadan paylaşmayacağız. Bir tanesinin ismi sosyal medyada var. Amutu ile prensipte anlaştık. Önemli bir forvet. Taraftarımız, camiamız sabırlı olsun. İnşallah en doğru transferleri yapacağız' diye konuştu.