AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yayımladığı mesajla terör saldırılarını lanetlerken, Kadir Gecesi'ni de tebrik etti. Milletvekili Köktaş, yaşanan hain terör saldırılarını lanetlediği mesajında, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

TÜM ÜLKELERİ TEHDİT EDİYOR

Köktaş, terörün küresel bir tehdit olduğunun bu saldırıda da bir kez daha ortaya çıktığını belirterek, "Yapılan bu kalleş saldırı masum insanları hedef alan alçakça planlanmış bir terör eylemidir. Ülkemizin bölücü terörle amansız bir mücadele verdiği ve önemli ölçüde başarı sağladığı, milletimizin huzur ve güvenini tesis ettiği bir dönemde, komşularımızla normalleşme sürecinin başladığı bir anda böylesine alçakça bir terör olayının gerçekleştirilmesi de ayrıca manidardır. Bir kez daha görülmüştür ki terör tüm ülkeleri, milletleri tehdit eden küresel bir olaydır. Amacı, hedefi ne olursa olsun, hangi cenahtan gelirse gelsin ülkemiz bu alçakça saldırıların üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Köktaş, Kadir Gecesi mesajında da "Aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan barış, huzur ve mutluluk içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na eriştirmesini diliyorum" dedi.