İlk yarıda çok iyi performans gösterdiklerini belirten Atiba Hutchinson, "İlk yarıyı lider olarak tamamladık. Özellikle deplasmanda aldığımız galibiyetler çok dikkat çekiciydi. Takımımızın takım oyunu ve özverisi çok yükseldi" dedi.

"İKİNCİ YARIYA HAZIR OLMAK İSTİYORUZ"
Sezon içinde çok önemli işler başardıklarını belirten siyah-beyazlı orta saha, "Ama şunu unutmamak lazım; henüz sadece ilk yarıyı tamamladık. Yapılması gereken çok şey ve kazanılması gereken çok maç var. Devre arasındaki antrenmanlarımız iyi geçiyor. İyi çalışarak ikinci yarıya hazır olmak istiyoruz" diye konuştu.

"HER POZİSYONDA ÖNEMLİ FUTBOLCULAR VAR"
İlk yarıda bir çok maç oynadıklarını belirten Kanadalı futbolcu, "Avrupa maçında son anda elendik. Şimdi yeni bir başlangıç yapacağız. Lig ve kupada maçlar var. İlk iki kupa maçında hocamız rotasyon yaptı ve böyle devam edebilir. Önemli bir noktadayız. İyi bir kadro derinliğimiz var. Alternatif var. Her pozisyonda önemli futbolcular var. Kadro derinliğimiz var. Ligin geri kalan kısmında bizim işimize yarayacak" dedi.

"BİZ TAKIM HALİNDE İYİ OYNUYORUZ"
Basın mensuplarının kendi performansı ile ilgili yönelttiği soruya ise tecrübeli futbolcu, "Futbolda tecrübe kazanıyorum. Artık olgunluk dönemindeyim. Takım içinde rolümü daha iyi tanımlayabiliyorum. Takım içerisinde savunma ile orta saha, orta saha ile savunma arasında dengeyi sağlayabiliyorum. En önemli nokta şu; takım oyunu sağlam olunca bireysel olarak fark oluşturmanız mümkün haline geliyor. Hiçbir oyuncu tek başına fark oluşturamıyor. Takımın seviyesi yüksek ise ve devamlılık yakalamışsa, sizde bireysel olarak önem çıkmaya başlıyorsunuz. Takım halinde iyi oynuyoruz. Sağlam performanslar ortaya koyuyoruz. Böyle olunca benimde bireysel olarak fark oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ YARININ BAŞLAMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ"
Basın mensuplarının takım içerisindeki rekabeti hakkındaki soruya ise Kanadalı futbolcu, takım içerisindeki rekabeti sezon başında söylediğini hatırlatarak, "Her pozisyonda rekabetin olabilmesi önemlidir takım için. Takıma çok büyük bir katkı sağlar. Bu sayede her futbolcu gelişim göstermeye başlar. Veli ve Tolgay bu güne kadar yaptıklarıyla bizim için çok değerli oyuncular ve takıma yaptıkları katkılar ortada. Onlar döndüğü için çok mutluyuz. İkinci yarının başlamasını gerçekten heyecanla bekliyoruz. Bana gelince; bu güne kadar ne yaptıysam bundan sonrada yapmaya devam edeceğim" diye yanıtladı.

"SEZON BAŞINDA TAKIMDA KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"
Geçen sezonun başında siyah-beyazlı takımdan ayrılma ihtimalinin hatırlatılması ile alakalı gelen bir soru üzerine Atiba, "Ben sezon başında da söylediğim gibi kalma isteğimi söylemiştim. Takımda kaldığım için çok mutluyum. Takım kendi iradesini ortaya koyarak takımda kaldım. Takımın şu anki durumum beni memnun ediyor. İyi ki takımda kalmışım" şeklinde cevap verdi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ŞANSIMIZ YÜKSEK"
Beşiktaş'ın ligdeki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Kanadalı orta saha, "Şampiyonluk yarışında şansımız çok yüksek. İlk yarıyı lider olarak tamamladık. Önemli olan ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak. İkinci yarıda Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanına gideceğiz. Bunun dışında diğer maçlarımızda çok önemli. İlk yarıda bütün derbileri kazandık. Sezon sonuna kadar bu performansı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.