Survivor yarı finalinde şampiyon olan Atakan'a elenen Damla'nın Survivor yaşantısı boyunca Nagihan ile hiç konuşmadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı ise "Survivor'daki en büyük şoklarımdan birini yaşadım" dedi.

Çeyrek finalde elenen ilk isim Nagihan oldu. Damla, Survivor süresi boyunca Nagihan'la hiç diyoloğu olmadığını söyledi. Bu durumu yeni öğrenen Acun Ilıcalı ise şaşkınlığını gizleyemedi.

"NAGİHAN'LA HİÇ KONUŞMADIK"

Survivor yarı finalinde Atakan'a elenen Damla, "Fikir ayrılıklarımız çok fazlasıyla oldu. Çok enteresandır, Nagihan'la hiç konuşmamız olmadı. Bir tek son gün hep birlikte yemek yaptık. Çünkü iki kızın mücadelesi farklıydı. Nagihan'la çok konsantre olmuş şekilde mücadele ettik. Oyun öncesi birbirimize başarılar bile dilemedik. Belki de profesyonel bir bakış açısı yakalamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK ŞOKLARIMDAN BİRİNİ YAŞADIM"

Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Acun Ilıcalı, "Bu olayı son günü duyduğum zaman Survivor'daki en büyük şoklarımdan birini yaşadım. Aynı adada 1.5 ay yaşayıp tek kelime konuşmadan buraya geldiniz" şeklinde konuştu.