Sırada çeyrek final var

Şehitlere saygı futbol turnuvasında play-off maçları sonrası çeyrek finale adını yazdıran takımlar belli oldu. Çeyrek finale kalan 8 takım bir üst tura yükselebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Türkiye'de bir ilk olan anlamlı turnuvayı Samsun'a gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'da izledi.

1453 Fatihspor tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nda oynanan play-off müsabakalarının ardından çeyrek finale kalan 8 takım belli oldu. Fatih Mahallesi'nde bulanan Şehit Hüseyin Kaşka Parkı'nda oynanan play-off maçları sonrası şehit Mubariz İbrahimov, şehit Ersan Gürpınar, şehit Muhsin Yazıcıoğlu, şehit Sadettin Bakır, şehit Fırat Çakıroğlu, şehit Ahmet Kısmet, şehit Selim Kiraz ve şehit Uğur Birinci takımları çeyrek finale adını yazdıran takımlar oldu. Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan futbol turnuvasını Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze'nin daveti üzerine Samsun'a gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'da izledi.

HEYECAN ARTIYOR...

1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Turnuvamızda çeyrek final maçlarına kadar geldik. Heyecan artıyor, bu coşkuyu yaşamak isteyen herkesi Fatih mahallesine bekliyoruz"dedi.

Salim YILDIZ