Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şube Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, ülkü ocakları önünde yaptığı basın açıklamasında, Suriye coğrafyasında Bayır Bucak Türkmenleri'ne gerçekleştirilen saldırının kabul edilemeyeceğini ifade etti. Türkmen Dağı'ndaki Bayır Bucak Türkmenleri'nin IŞİD ile de mücadele ettiğini belirten Yılmaz, 'Türk'ün çilesine ortak olmaya, derdiyle dertlenmeye, sevinciyle sevinç duymaya, mutlu olmaya baş koymuşuz. Soydaşlarımızın yanında olduğumuzu, onların dertleriyle dertlendiğimizi, onların tırnağına batan çöpün bizim de canımızı yaktığını haykırmak için toplandık.

Osmaniye'de Orman Yangını

Türkmen soydaşlarımızı diri diri toprağa gömmekte, yaşlı, çocuk, kadın ve hasta demeden masum insanların üzerine bombalar yağdırmaktadır.Bu da yetmezmiş gibi aynı zaman da IŞİD belasına karşı da mücadele veren Türkmen soydaşlarımız adeta ateş çemberindedir. Biz bu çemberde onları yalnız bırakmadık, bırakmayız ve bırakmayacağız.

Samsun, Aynur Doktor İçin Yürüdü

Gün geçtikçe soydaşlarımız Suriye'de Irakta Doğu Türkistan'da alçakça, namussuzca, şerefsizce şehit edilmektedir.Yıllardır halka karşı süren bu zulmün karşısında millet olarak hassasiyetiyle nasıl Suriyeli kardeşlerimizin yanında duruyor isek elbette bundan sonra da durmaya devam edeceğiz' dedi.