8 Ocak 2016 Cuma günü Canik Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te düzenlenecek panele, gazeteci Savcı Sayan, spor yorumcusu Bülent Yavuz, gazeteci Mehmet Aydın konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise gazeteci Osman Kara yapacak.

Aynı gün panelden önce sabah 09.00'da ise Canik Kültür Merkezi'nde "Basın Çalıştayı" düzenlenecek. Basın Çalıştayı'nda ise medya ve etik, yerel medya, internet medyası, TV medyası, spor medyası gibi konular ele alınacak.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR"

Programlar hakkında bilgi veren Canik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Musa Öztürk, "Canik Belediyemiz Samsunlu hemşehrilerimizin istifade edeceği iki güzel program hazırladı. İlk olarak 'Basın Çalıştayı' programımız sabah olacak. Bu program medya ve etik, yerel medya, internet medyası, TV medyası, spor medyası konularını kapsayan 5 ayrı oturumda olacak. Her bölüm kendi içinde tartışılarak sonuç bildirgesi olarak bir kitap çıkartıp yayınlayacağız. Aynı gün saat 14.00'te birbirinden değerli konukların katıldığı 'Türkiye'de Gazeteciliğin Dünü, Bugünü, Yarını' panelimiz olacak. Tüm Samsun halkını, öğrencilerimizi özellikle de Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimizi bu etkinliklerimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.