Başkan Erdoğan Tok, Ramazan Bayramı öncesi kadrolu işçilere bayram ikramiyesi, şirket çalışanlarına 500 TL avans verdi. Tok, Ramazan ayının son mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

9 günlük Ramazan Bayramı öncesi iki sevinci bir arada yaşatan Başkan Tok, uzun bayram tatilini ailesi ve yakınları ile geçirecek olan personeline bayram ikramiyesi ile avans ödemesi yaparak çifte mutluluk yaşattı.

SON MESAİ GÜNÜNDE BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı dolayısıyla son mesai gününde çalışanını işbaşında ziyaret ederek bayram çikolatası ikram eden Başkan Erdoğan Tok, İlkadım ve Gazi Hizmet Binaları, Derebahçe Şantiyesi, Hanımlar Lokali ve Kültür Merkezlerinde bulunan belediye personeli ile bayramlaştı.

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 1.GÜNÜ 14.00'DA

Bayramların toplumu birbirine sımsıkı bağlayan küskünlükleri ve dargınlıkları ortadan kaldıran önemli günler olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bir bayramımızı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak çalışanımızla b. Büyük bir aileyiz. Belediye olarak her bayramı bir öncekinden daha güzel daha anlamlı karşılıyor ve kutluyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, birliktelik içinde nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın 1. günü saat 14.00'te İlkadım hizmet binamızda gerçekleşecek olan bayramlaşma programımıza tüm halkımızı bekliyorum' dedi.