ASKF Samsun Şubesi, amatör spor kulüplerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftara katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Spor bakanımızın Samsunlu olması, şehrimizde sporun gelişmesi açısından bizi şanslı kılıyor" dedi

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Samsun Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği geniş katılımla yapıldı. Atakum Yalı Kafe'de düzenlenen organizasyonun ev sahipliği yapan ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, iftara katılım gösteren spor camiasına teşekkür etti. Aydın, spor dostu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BERABERLİK VURGUSU
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve geleceğinin kurtarılmasında spor kulüplerinin önemli rol oynadığını ifade ederek, "Spor Bakanımızın Samsunlu olması ve köklü yöneticilerimizin varlığı şehrimizde sporun gelişmesi konusunda bizi şanslı kılıyor. Bu zamana kadar spor camiasına verdiğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu birliktelik Samsun'da sporun yükselmesini hızla devam ettirecek" diye konuştu.

YOĞUN KATILIM


Düzenlenen iftar yemeğine; Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Güven Özyurt, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun İl Temsilcisi İbrahim Uzun, Çarşambaspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Samsun GHSİM ilçe müdürleri, Samsun bölgesi futbol hakemleri ve amatör futbol kulübü temsilcileri katıldı.

Tugay BAŞSAN