Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet proğramında yer alan siyah kuşak dan terfi sınavı yapıldı. Karadeniz ve diğer bölgelerden 155 sporcunun katıldığı sınav sonrası komisyon tarafından başarılı görülen sporcular bir üst seviyeye geçme hakkı kazandı.

Samsun'da Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından gerçekleştirilen siyah kuşak dan terfi sınavı geniş katılım ile yapıldı. Karadeniz ve diğer bölgelerden 155 sporcunun katıldığı sınav sonrası komisyon tarafından başarılı görülen sporcular bir üst seviyeye geçme hakkı kazandı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan sınava sporcu aileleri de büyük ilgi gösterdi. Sporculara başarılar dileyen Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, "Siyah kuşak dan sınavında başarılı olan sporcularımız bir üst seviyeye geçmeye hak kazandı. Sınava katılan tüm sporcularımızı başarılar diliyorum. Sınav komisyon üyelerimiz eksiksiz bir şekilde görevlerini yerlerine getirdiler ve hak eden sporcuları bir üst tura geçmesine yardımcı oldular"dedi.

ŞEHİTLERİ UNUTMADILAR...

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan müsabakalar öncesi sınava katılan sporcular ve aileleri son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Salim YILDIZ