Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Judo Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, sezon başından bugüne yoğun bir çalışma programını geride bıraktıklarını ifade ederek, sporculara 18 Temmuz'a kadar izin verdiklerini dile getirdi.

"BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK"

Samsun TOHM judocuları sezon arası tatiline girdi. TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, sezon arası tatili okulların kapanması ve Ramazan Bayramı'nı denk getirerek planladıklarını belirterek, tüm sporcuları tatil için evlerine yolladıklarını söyledi. Bu sene başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Zayimoğlu, "Türkiye Şampiyonası'nda sekiz sikletin beşinde final oynadık. Dördünde birinci olduk, birinde ikincilik elde ettik. 10 tane de üçüncülük madalyası almayı baaşrdık. Ümit milli takımda oluşturulan 10 kişilik Milli kadronun sekizi Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularıydı. " diye konuştu.

YENİ İSİMLERLE YOLA DEVAM

Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin başarısının arkasında iyi hazırlanma ve iyi çalışmanın yattığını vurgulayan Sebahattin Zayimoğlu, "Bu yüzden çocuklarımız fazla yoruldu. Şimdi tekrar performanslarını yenileyip, psikolojilerini tazeleyip 18 Temmuz'da geri dönmelerini bekliyoruz. Bu tarihten itibaren de 2017 ve 2020 olimpiyatları için çok yoğun bir hazırlığa tekrar gireceğiz. Yeni sporcu alımlarıyla beraber kadroyu pekiştirip yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN