İstanbul Bağcılar'da daha önce görülmemiş taciz olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Markete alışveriş bahanesiyle giren şahıs üzerinde 'Tanışalım' ve cep telefonu numarası yazılı sticker'ı kadınların sırtına yapıştırırken kameralara yakalandı.

Bağcılar'da bulunan bir markette alışveriş bahanesiyle gelen şahıs, bir süre reyonları gezdikten sonra kasa bölümünde sıra bekleyen kadınlara yaklaştı. Burada para ödeyen kadınların yanına gelen şahıs, üzerinde 'Tanışalım' ve cep telefonu bulunan stickerı el çabukluğuyla kadınların sırtına yapıştırdı. Şahıs, daha sonra gözden kaybolurken, sırtlarında notu gören kadınlar şaşkınlık yaşadı.

Taciz anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahıs markette bir süre geziyor. Daha sonra kasaya gelen tacizci ilk olarak bir kadının yanına yaklaşıyor. Şahıs fark edilme korkusuyla kadından uzaklaşıp alışveriş yapıyormuş gibi davranıyor. Kalabalıktan yararlanan tacizci, kasada bulunan kadın müşterilerin üzerine etiketleri yapıştırıyor. Şahıs daha sonra marketten hızla uzaklaşıyor.