Futbolda şike ve teşvik primi operasyonu kapsamında 5 yıl geçmesine rağmen Trabzonspor bu konudaki mücadelesini sürdürüyor. 5 yılda yurt dışında somut gelişmeler yaşanmasına rağmen bordo-mavililer Türkiye'de bir sonuç alamadı.

Şike Operasyonu Sonrası Trabzonspor'da 3 başkan görev yaptı
Trabzonspor Kulübü 5 yıldır mücadele ettiği şike ve teşvik primi operasyonunda 3 kulüp başkanı görev aldı. Sadri Şener, şike ve teşvik primi operasyonuna maruz kalan başkan olurken, onda sonra göreve gelen ve kupayı Trabzon'a getirme noktasında iddialı sözler kullanarak başkanlığa adım atan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemlerinde bordo-mavili kulüp kupanın Trabzon'a gelmesi noktasında somut adımlar atamadı. Görevde bulunan Muharrem Usta da girişimleri yurt dışında sürdürmeye devam ediyor.

Camiadan eskisi gibi ses çıkmıyor

Trabzonspor camiası da şimdiye kadar bir sonuç elde edilememesi üzerine sessizliğe bürünmüş durumda. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen, Karadeniz ekibi şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesi yönündeki beklenti de giderek zayıflıyor.

Gökhan Saral'dan sert tepki

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral da, kendisine ait sosyal medya hesabında 3 Temmuz Şike süreciyle ilgili yaşanan gelişmelere sert tepi gösterdi. Saral, "Tescilli, şikeciler. Reklamın kötüsü olmaz dimi. Siz şikecilerin en büyüğüsünüz. Elbet kupamızı siz getirip teslim edeceksiniz, peki namınız dünyayı tuttu Aziz'im ve Aziz 'taşlarınız' camialarınız sizi neyler de kurtulur. 50. yılda kalan şikecileri eze eze şampiyon olacağız. Şike mücadelemizden asla taviz yok. Hukuki mücadeleye aralıksız devam. Trabzonsporumuz öyle güçlü bir camiadır ki gücünüz yetmez tüm şikedaşlar toplanın gelin. Dünya döndükçe alnınıza vurduğunuz damgadır kupanız. 3 Temmuz şikedaşlar Aziz'im.. Mecnun'um... Halil'im... Kalplerinizin alın terini diri diri lekelediği gün. Sizleri hiç iyi bilmezdik" diye yazdı.