AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve bir grup partili ile birlikte kardeş şehir Tunceli'de önceki gün bazı ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın Tunceli'de Büyük Samsun İftarı programı da düzenlediğini belirten Göksel, "AK Parti gönül birliğini sağlamış insanların bir araya geldiği bir topluluktur. Kardeş şehrimiz Tunceli'ye bu ay içerisinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve İl Teşkilatımızın üyeleri ile birlikte 2 kez giderek, AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak 3 iftar programı düzenledik. Oradaki AK Partili kardeşlerimizin sizlere selamlarını getirdim. Kardeşlik Köprüsü adı altında genel merkezimizin düzenlediği programlar doğrultusunda Tunceli ile kardeş il olduk ve Ramazan ayı içerisinde oradaki insanlarla da hemhal olduk. Aslında gönül köprüsünü de bir nevi kurmuş olduk. Bizim bu ziyaretlerimiz sonrasında da Tuncelili kardeşlerimiz de buraya gelecekler. İnşallah onları da burada misafir edeceğiz' diye konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

AK Parti'nin birlik, beraberlik, bütünlük ve birleştiricilik adı altında tüm millete hitap ettiğini vurgulayan Göksel, "Burada önemle vurgulamak istediğimiz, birlik ve beraberliğimizin gücüdür. Yakın coğrafyamızda büyük hezeyan var. Ülkemizde bir terör belası var. İslam coğrafyasında zulüm gören milletler var. Bu milletlerin tek hamisi Türkiye'dir. Hepsine kucak açıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirip, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza daha çok destek ve güç vermemiz gerekir. Onların bu güç ve desteğe ihtiyaçları var. Çünkü teşkilatlardan gelecek her hareket onların daha dirayetli olmasını sağlıyor. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirip, Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da ileriye götürmemiz gerekiyor' diye konuştu.