Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde geniş bir temizlik çalışması başlattı.

HUMMALI ÇALIŞMA

Özellikle arife günü yoğun bir şekilde ziyaret edilecek olan mezarlıklarda temizlik çalışmalarının hummalı bir şekilde yerine getirildiğini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en güzel şekilde geçirmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte biz de bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. İlçemizde bulunan her vatandaşımız bu bayramı da huzurlu geçirecek" dedi.

24 SAAT GÖREVDEYİZ

Bayram hazırlıkları kapsamında ana caddelerden mahalle aralarına, dere yataklarından, çocuk parklarımıza kadar dokunmadık yer bırakmadıklarını belirten Başkan İkiz, "Vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini arzuluyoruz. Bayram nedeniyle kalabalıklaşan ilçemizde kaliteli hizmet vermek adına Havza Belediyesi olarak 24 saat görevimizin başında olacağız. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum' dedi.