KUPA ÖZEL İDARE'NİN...

Küçük Dev Adamlar Ligi finalinde Kurupelit Belediyesi ile karşılaşan 1453 İl Özel İdarespor, rakibini penaltılarla geçerek şampiyon oldu. Turnuvanın ardından şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve en iyi oyunculara ödül verildi

54 TAKIM KATILDI

Küçük Dev Adamlar Ligi, muhteşem kapanış töreniyle sona erdi. 54 takımın katıldığı bin 80 oyuncunun mücadele ettiği turnuvada 180 müsabaka oynandı. Minik kramponların büyük çekişmesine sahne olan dev turnuvanın üçüncülük maçında Samsunspor ile Telekomspor kozlarını paylaştı. İlkadım Baruthane Suni Çim Saha'da oynanan Telekomspor'u 2-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

ŞAMPİYON PENALTILARLA

Finalde şampiyonluk için 1453 İl Özel İdarespor ile Kurupelit Belediyespor karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Seri penaltı atışlarında rakibini 5-4 mağlup eden İl Özel İdarespor, turnuvada mutlu sona ulaşan ekip oldu. Karşılaşma sonunda Özel İdaresporlu minikler, büyük sevinç yaşarken, Kurupelitli futbolcular gözyaşlarına hakim olamadı. Final maçının ardından ise düzenlenen ödül töreniyle takımlar kupasına kavuştu.

'EN'LERE ÖDÜL

Ödül töreninde sporcuları ve ailelerini tebrik eden TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, 20 gün süren turnuvada minik sporcuların gelişiminin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Daha sonra protokol üyeleri tarafından turnuvada bireysel ve takım başarısı gösteren en iyi oyuncu, en iyi kaleci, final maçının en iyi oyuncusu, en centilmen takım, hakemler, saha komiserleri ve basın mensuplarına plaket takdim edildi.

HABER'E TEŞEKKÜR...

Turnuvayı başından sonuna kadar takip eden gazetemiz muhabirleri Salim Yıldız ve Tugay Başsan'a teşekkür plaketi verildi.



EMEKÇİLER UMUTULMADI...

Yaklaşık bir ay süren turnuvada emeği geçen saha görevlileri, personeller ve hakemlere ödül verildi.

Tugay BAŞSAN