Eski Samsunsporlu futbolcu Temel Keskindemir, kulübün tüm sorunlarının Süper Lig'le çözülebileceğini belirterek, "Bu ligde hem borç ödeyim hem de başarılı olayım olmaz. Bu borçtan kurtulmak için Süper Lig'e çıkmak gerekiyor. Ancak şu anki yasaklar işimizi zorlaştırıyor" dedi

TRANSFER YASAĞI
Samsunspor'un efsane isimlerinden Temel Keskindemir, kulübün gündemini gazetemize değerlendirdi. Kadronun taraftarın beklediği gibi Süper Lig için yeterli olmadığını söyleyen Keskindemir, "Geçen yılki kadromuz bile play-offu göremedi. Bu kadrodan gidenler oldu. Taraftarlar Süper Ligi istiyor ama bu kadroyla zor. En az 6-7 transfer şart. Ancak verilen transfer yasağı cezası bunu engelliyor. Çok iyi genç oyuncularımız olabilir ama bu çocuklar için de temeller geçen yıldan atılmalıydı. Şu anki kadronun yeterli olduğunu düşünmüyorum. İnşallah yanılırım" diye konuştu.

ÇÖZÜM SÜPER LİG'DE
Keskindemir, "Süper Lig'den başka çözüm yok. Bu borç ancak orada ödenebilir. PTT 1. Ligi'nde hem oynayım, hem de borç ödeyim olmaz. Gelirler düşük. Ancak kulübümüz sürekli yasaklarla uğraşıyor. İnşallah CAS'tan iyi haber gelir ve transferin bitmesine az süre kalmasına rağmen gerekli takviyelerle güçle bir ekip oluruz. Bizim göğsümüzdeki arma çok büyük. Rakiplerimiz bizden çekiniyor. Kısacası CAS'tan gelecek haber Samsunspor'un bu sezonki kaderini belirleyecektir. Milletvekillerimiz, işadamları, bürokratlar elini taşın altına koyarsa, takımımız kafaya oynar" dedi.

Selçuk KAYA