Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf, vatandaşlar ve huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bayramlaşma gezisinde, Başkan Genç, vatandaşlara çikolata ikram etti. Genç, "Halkımızla bayram sevincini paylaştık. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlarız" diye konuştu.

ŞEHRİN CAN DAMARI

Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Her fırsatta biraraya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. İlçemizde son 12 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımıza yaradı. Nüfusumuz yüzde 52 oranında arttı. Dolayısıyla esnaflarımızın işleri arttı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek. İnşallah çok daha güzel hizmetleri hep birlikte ilçemize kazandıracağız" dedi.
Başkan Genç, Ramazan Bayramında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlıları da unutmadı. Huzurevi'ni ziyaret eden Genç, tek tek bayramlaştığı yaşlıların gönüllerini aldı. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, yaşlılara gül verdi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

Öte yandan Başkan Osman Genç, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olanların ve Ordu'da meydana gelen sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi. Genç, "Bayram günü Giresun ve Ordu'da yaşanan acı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Her iki ilimizde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.