Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Ramazan Bayramı'nda ilk ziyaretini Samsunlu şehit annesi Bedriye Hamlı'ya yaptı.

24 yıl önce 18 Nisan 1992'de bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen 4 astsubaydan birisi olan Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan baba evinde gerçekleşen anlamlı bayram ziyareti şehit annesini duygulandırdı.

Şehit annesi Bedriye Hamlı, 'Birilerinin bayram gününde, biz evladımız gelecek mi diye beklerken bizi de hatırlaması, 'bayram gününde yalnız değilsiniz' demesi içimizdeki bayram burukluğunu bir nebze olsa da hafifletmektedir. Kendi sıkıntıları arasında LÖSAM ailesinin bayramda şehit annelerini hatırlamasını, bize yalnız değilsiniz demesini çok önemsiyoruz. Biz de lösemi ile mücadele eden herkese başta geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dua ediyoruz. Lösemi hastalığı ile mücadele eden bütün çocuklarımıza Allah şifa versin' dedi.

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk ve eşi Ayşegül Öztürk'ün şehit annesi Bedriye Hamlı'ya LÖSAM adına yaptıkları bayram ziyareti şehit ailesini memnun etti. Kenan Öztürk, 'Bayramların zorluğudur evlatla buluşamamak. O acıyı bilsek de, biliyoruz ki o duyguyu daha fazla yaşayan şehit annelerimiz. Mavi gözlüsüyle bu bayramda da kucaklaşamayan şehit annesi Bedriye teyzemizdi bayramda ilk ziyaretimiz şehidimizin annesine. Şehidimiz Astsubay İlhan Hamlı'ya Allah'tan rahmet, Bedriye teyzemize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz' diye konuştu.