Güzel günler göreceğiz

Çarşambaspor teknik patronu tecrübeli çalıştırıcı Besim Durmuş, yeni sezon öncesi Haber Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Çarşambaspor'a şampiyonluk için geldiğini belirten Durmuş, "Burada bir olup diri olacağız. El ele verip güzel takımımızı hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi

BİR OLUP DİRİ OLACAĞIZ

Süper Amatör Lig şampiyonluğu ile Bölgesel Amatör Lige yeniden 'merhaba' diyen Çarşambaspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sürpriz bir gelişmeyle takımın teknik patronluk koltuğuna oturan Besim Durmuş, sezon öncesi plan ve projelerini Haber Gazetesi'ne anlattı. Çarşambaspor'un gerçekleşecek planlar ile kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğini belirten tecrübeli teknik adam, "Burası büyük bir ilçe. Futbol kültürü gördüğüm kadarıyla üst seviyede. Neredeyse futbol burada herşey gibi. Biz öncelikle burada bir olup diri olacağız. Her birlikte el ele takımımızı en iyi yerlere taşımalıyız" dedi.

PLAN VE PROJE ŞART

Oluşan yeni yönetim ile bayram sonrası transfer atağına başlayacaklarını dile getiren Durmuş, şöyle devam etti: "Öncelikle birkez daha yeni başkan ve yönetimine hayırlı olsun. Kutsal bir görevi üstlendiklerini düşünüyorum. Beraber planlı ve programlı bir şekilde bayram sonrası transfer çalışmalarına başlayacağız. Bu arada düşündüğümüz 3 yıllık altyapılı projemizi de hayata geçireceğiz. Şunu biliyoruz ki altyapı çok önemli bir olay, liglerde başarılara imza atan çoğu takımın altyapısı adeta dinamo gibi işliyor. Biz altyapıya da eğilerek dışa bağımlılığımızı zamanla yok edeceğiz. Bence Samsun'un ve Çarşamba'nın çocuğu ekmek yemeli."

DÜNDAR'IN EMEĞİ BÜYÜK

"Belediye başkanımız Hüseyin Dündar elinden geldiğinde takıma sahip çıkıyor. Gerek maddi, gerekse manevi olarak her daim Çarşambaspor'un yanında. Hüseyin Dündar ve yeni yönetim ile bu yolda güzel işlere imza atacağımıza inancım sonsuz. Bayram sonrası mevcut kadroyu toparlayıp fizibilite çalışmalarına başlayacağız. Eksik gördüğümüz noktalara transferler gerçekleştireceğiz. Alacağımız isimlerini doğru bir tespit olması içinde transfer harekatını titizlikle yürüteceğiz."

TARAFTARSIZ OLMAZ

"Taraftar bir takımın 12. adamıdır. Kimi zaman maç kazandırır, kimi zamanda maç kaybettirir. Çarşambaspor şu an ki çoğu BAL takımlarından daha çok taraftara sahip bir takım. Bu bizim için çok büyük bir avantaj tabiki. Taraftarımızla bir bütün olup bu sezon hak ettiğimiz mutlulukları, heyecanları ve şampiyonlukları yaşayacağız inşallah. Taraftarımız yeter ki bizim arkamızda olsun, her ne olursa olsun arma sevdasından vazgeçmesin. Takım herşeyiyle bir bütündür. Ne bizsiz ne de onlarsız başarıya ulaşılamaz."

ÖZEL HABER

Salim YILDIZ