Kırmızı- Beyazlı kulüp, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreniyle taraftarıyla buluştu. Yönetim kurulunun hazır olduğu bayramlaşmaya çok fazla ilgi yoktu.

Samsunspor, Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde kapılarını taraftarına açtı. Nuri Asan Tesisleri'ndeki başramlaşma törenine şehir dışında olan Başkan Erkurt Tutu ve Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu katılamadı. Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh'un hazır bulunduğu bayramlaşmaya diğer yöneticiler de katıldı. TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, eski başkanlardan Hakkı Tomaç, eski yöneticilerden Haluk Tan ve Samsunsporlu taraftarların katıldığı törene fazla ilgi yoktu. Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, "Tüm islam aleminin ve camiamızın bayramını kutluyoruz. Bugün de bir araya gelerek taraftarlarımızı ağırladık" diye konuştu.

DÜĞÜNE DAVET...

Fanatik Samsunspor taraftarı Umut Karakaş, Kırmızı- Beyazlı kulübün amblemleriyle süslediği davetiyesiyle, yönetimi 16 Temmuz'taki düğününe davet etti. Umut Karakaş'ın hazırladığı Samsunsporlu davetiyesi ilgi odağı oldu.


MİNİKLER RENK KATTI...

Bayramlaşma törenine gelen minik taraftarlar tezahüratlarıyla Nuri Asan Tesisleri'ni inletti.