Hande Yener, EXPO 2016 Antalya'da hayranlarını coşturdu. Büyük amfi tiyatroda sahne alan Yener'e dansçıları da eşlik etti. Yener, sevilen şarkılarını amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.

EXPO 2016 Antalya'da bayram tatili boyunca sürecek yerli konserler serisi kapsamında bayramın üçüncü günü Hande Yener sahne aldı. Kral FM'de Mehmet'in gezegeni isimli programı yapan Mehmet Akbay'ın sunumuyla sahneye çıkan Yener, konserine Hani Bana isimli şarkısıyla başladı. Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranına seslenen Yener, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Amfi tiyatroda şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Yener, Sebastian, Romeo gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Serdar Ortaç ile birlikte düet yaptığı İki Deli ve Seksendört ile düet yaptığı Rüya isimli şarkılarını da seslendirdi.

Pop ve elektro müzik tarzındaki şarkılarıyla EXPO 2016'yı coşturan Yener şarkıları kadar sahne şovuyla da beğeni topladı. Turkcell Büyük amfi tiyatro sahnesinde barkovizyonda Yener'in kliplerinden görüntüler dönerken, sahnede ise erkek ve kadın dansçılar Yener'in şarkılarına eşlik etti. Ünlü sanatçı Yener, 'Ben Antalya'yı çok özlemişim. Hayatımın 3 yılı burada geçti. Hala unutmadım. Her geldiğimde duygulanıyorum ve özlüyorum. Yaşlanınca yerleşirim diye düşünüyorum ama yaşlanmayacağım' diye konuştu.

Hande Yener, 31 Temmuz'a kadar EXPO 2016 Antalya'da sahnelenecek 'Küçük Ağa Sihirli Orman'da' isimli tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa Dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi, Burak Temiz, Arda Şahin, Ilgım Kablan, Selim Sunbay ve Efe Köse'yi sahneye davet etti. Efecan, daha sonra seslendirdiği rap parçayla geceye renk kattı.

Müzikseverler, konser boyunca Hande Yener'i cep telefonuyla görüntülerken, Yener de bir ara sahneye cep telefonuyla çıkarak selfie çekti ve kendisini izleyenleri görüntüledi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hande Yener, geçmişten bugüne sevilen şarkılarını seslendirerek, EXPO 2016 Antalya'da unutulmaz bir konsere imza attı.