İstanbul Beylikdüzü Ambarlı Limanı açıklarında denize açılan fiberglass teknenin alabora olması sonucu 2 kişinin hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Denizde kaybolan 2 kişi ise aranıyor.

Beylikdüzü Ambarlı Limanı açıklarında balık tutmak için denize açılan 5 arkadaşın içinde oldukları fiberglass tekne battı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Botlarla, batan teknedeki 5 kişinin imdadına koşan Sahil Güvenlik ekipleri, Erkan Köse'yi yaralı olarak kurtardı.

İKİ CENAZE SAMSUN'A GETİRİLİYOR
Ekipler, uzun süren arama sonucunda İmdat Gökdeniz ile Cemal Erdem'in cansız bedenine ulaştı. Sahil güvenlik ekipleri, dalgaların içinde gözlerden kısa sürede gözden kaybolan Koray Gökdeniz ile Haydar Kahraman'ı arama çalışmalarını sürdürüyor. Denizde kaybolan 2 kişinin yakınları ise karada endişeli bekleyişleri hala devam ediyor. Kayıp aileleri ise bir umutla denizden gelecek mutlu bir haberi bekliyor.
Adli Tıp Kurumu'na götürülen İmdat Gökdeniz ve Cemal Erdem'in cenazeleri yapılan incelemelerin ardından yakınlarına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazelerin Samsun'a getireleceği öğrenildi.

20 GÜN SONRA BABA OLACAK
Beylikdüzü'nde tekne faciası sonrası kaybolan 2 kişiyi arama çalışmalarına helikopter de katılırken, henüz kayıp olan Koray Gökdeniz'in eşinin hamile olduğu ve yakında doğum yapacağı öğrenildi. Koray Gökdeniz'in amcaoğlu Nihat Gökdeniz, çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, 'Geri dönerken bir dalga gelmiş. O dalganın sularını tekneden boşaltmak isterken ikinci bir dalga gelmiş ve batmışlar. Samsun'daki akrabalarımız bize haber verdi. Ben amcasının oğluyum. Koray'ı ümitle bekliyoruz. 20 gün sonrada bebeği olacaktı. Eşine söylemedik. Nasıl söyleyeceğimizi bilmiyoruz zaten' dedi.

İSKOÇYA'DA YAŞIYOR
Denizde kaybolan Haydar Kahraman'ın ailesiyle birlikte İskoçya'da yaşadığı, bayram tatilini geçirmek üzere İstanbul'a geldiği ve denizden cesedi çıkarılan İmdat Gökdeniz ile bacanak oldukları öğrenildi. Kahraman'ın 4 çocuğunun olduğu, İmdat Gökdeniz'in ise bir kız çocuğu olduğu belirtildi.