Üç idman birden

Samsunspor, Kızılcahamam kampının ikinci gününü 3 antrenmanla tamamladı. Sabah kros, öğlen kondisyon, akşam da koordinasyon ve top çalışması yapan Kırmızı- Beyazlılarda oyuncuların adeta pestili çıktı.

Kırmızı- Beyazlılarda, Kızılcahamam kampının ikinci gününde tempo iyice arttı. Sabah saat 07.00'de kros yapan futbolcular ardından otele dönüp dinlenmeye geçti. Öğlende ise bu kez güç ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Temponun bir an bile düşmediği günün akşam bölümünde ise koordinasyon ve top çalışması vardı. Bir günde üç antrenman yapan futbolcuların adeta pestili çıkarken, teknik ekip ilk gün itibariyle çalışma temposundan oldukça memnun kaldı. Bugünkü çalışmaların da yine yüksek tempoda geçeceği belirtildi.

KORUKIR MEMNUN...

Teknik Direktör Engin Korukır, kampın ikinci gününde yapılan üç çalışmadaki tempodan oldukça memnun kaldı. İlk etabın bu şekilde yüksek tempoyla geçeceğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Ligi buradaki kondisyonla geçeceğiz. Bunun için ilk kamp önemli. Yüksek tempoda çalışıp eksik gidereceğiz" dedi.