BAKAN HERŞEYİ YAPIYOR

Eski Samsunsporlu milli futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, "Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu şehir ve Samsunspor için herşeyi yapmakta. Gerek Türkiye'de tesisleşme gerekse Samsunspor için yapılan herşey ortada. Yeter ki bakanımıza hep birlikte sahip çıkalım. Ben şahşım olarak kendisine Samsun'u spor kenti yaptığı için teşekkür ediyorum" dedi.

İLGİ BÜYÜKTÜ

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak öncülüğünde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde Samsunspor'da bir dönem forma giymiş ve antrenörlük yapmış isimler biraraya geldi. Karadeniz Balık Restaurant'ta düzenlenen yemekte özlem gideren eski dostlar bol bol fotoğraflar çekinerek gönüllerince eğlendi. Düzenlenen yemeğe ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

ÖZLEM GİDERDİLER

Açılış konuşmasını yapan Tanju Çolak, "Bir güzel Ramazan ayını daha geride bıraktık. Tüm Samsun halkını bayramını birkez daha kutluyorum. Burada benim öncülüğümde güzel insanları biraraya getirme fırsatı bulduk. Bir dönem Samsunspor'a yeşil sahalarda hizmet vermiş o şanlı taraftarı coşturmuş abilerimizle, kardeşlerimizle dostlarımızla eski günleri yad etme imkanı bulduk. Bu gecenin adı birlik ve beraberlik gecesi oldu. Burada herkesin gözünde saygıyı ve özlemi gördüm"dedi.

BAKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Samsunspor'a her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Çolak, "Biz Samsunspor için herşeyi yapmaya varız. Bu zamana kadar da elimizden geleni yaptık, çünkü biz Samsunsporluyuz. İnşallah Samsunspor güzel günleri tekrar yaşayacaktır. Samsun halkına bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor için yaptıkları göz ardı edilemez. O bu şehir için elinden gelenin fazlasını yapmakta. Maddi ve manevi her daim Samsunspor'un görünmeyen kahramanı kendisidir. Ben şahsım olarak bizzat buna şahidim" diye konuştu.

YATIRIMLAR GÖZ ARDI EDİLEMEZ

Sadece Samsun'da değil Türkiye genelinde birçok stad ve spor tesisleri yapımına Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın imza attığını vurgulayan Kral Tanju Çolak, "Bakanımız hem ülkemizin hemde şehrimizin gelişmesi spor kenti olması yönünde önemli yatırımlara ve çalışmalara imza atmıştır. Biz yeter ki ona sahip çıkalım. Yanında olalım, destek verelim. Eminim ki el ele verildiği sürece güzel günleri göreceğiz. Ben Tanju Çolak ve arkadaşlarım her zaman bakanımızın yanında olacağız" dedi.

BİRLİK OLMALIYIZ

ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın'da, "Biz bir aile olmak istiyorsak her beraber hareket etmeliyiz. 8 senedir TFF bünyesinde önemli mevkilerde görev yapıyorum. 4 yıl daha federasyon içerisinde yer alacağız. Bu birliktelik yemeği bu zamana kadar hiç yapılmadı, bu hepimizin hatası bence. Biz birbirimize sahip çıkmalıyız. Her zaman Samsunlu hocalarımızın yanında olduk. Birlik ve beraberlik olmadıkca hiçbirşeyden başarı bekleyemeyiz" diye konuştu.

KRAL'DAN ZEYTİN DALI...

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, eski Samsunsporlu antrenörler ve oyuncularla yapacakları bir sonraki toplantıya Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'yu da davet etti. Çolak, "Biz kimsenin arasında kırgınlık olmasını istemiyoruz, sorunlar neyse konuşup hep birlikte çözelim" dedi.

EFSANELER BİR ARAYA

Birlik beraberlik gecesine Samsunspor'da bir dönem görev yapmış isimler Mehmet Ali Çınar, Hakkı Bayrak, Ercüment Coşkundere, Cazip Sezer, Besim Durmuş, Ahmet Ertem, Necati Öksüz, Necmi Öksüz, İmdat Arslan, Hakkı Hocaoğlu, Şendoğan Çakmaker, Eyüp Gümüş, Yücel Çolak, Ali Bulut, Metin Karabulut, Çetin Metin, Adnan Öztekin gibi isimler katıldı.

Salim YILDIZ