Cuma günü akşam saatlerinde Beylikdüzü açıklarında bindikleri teknenin batması sonucu kaybolan 2 kişiden hala bir iz bulunamadı. Denizde kaybolan Koray Gökdeniz ve Haydar Kahraman'ı arama çalışmaları devam ediyor. Aileler ise teknenin en son görüldüğü noktada kıyı şeridinde kendileri için kurulan çadırda endişeli bir şekilde bekliyor.

"Bebek geldi, artık Koray da gelsin istiyoruz"

Öte yandan Koray Gökdeniz'in dün gece bebeğinin dünyaya geldiği öğrenildi. Gökdeniz'in akrabası Nihat Gökdeniz, bir an önce bulunmasını ümit ettiklerini ifade ederek, "Artık bulunmasını istiyoruz. Gücümüz kalmadı. Yaklaşık 36 saattir eve de gitmedik. Buralarda bekliyoruz. Evde annesi, babası, eşi bizden bir haber bekliyor. Karşılarına çıkacak takatimiz de kalmadı. Yani bir ümit ile burada bekliyoruz. Dün Koray'ın çocuğu oldu. Bebek geldi artık Koray da gelsin istiyoruz. Bebeğin ismine Ateş demiştik. Doğmadan önce Koray ve eşi 'bebeğin adı Ateş olsun' demişti. Artık Koray Ateş olabilir, Ateş olarak kalabilir" dedi.

"Endişeli şekilde bekliyoruz"

İskoçya'da yaşayan ve tatil için geldiği İstanbul'da açıldığı teknede kaybolan 4 çocuk babası Haydar Kahraman'ın yeğeni ise endişeli bir şekilde beklediklerini ifade ederek, "2 gündür endişeli bir şekilde bekliyoruz. Hepimiz perişan olduk. Bekliyoruz şu anda. İskoçya'dan 1 hafta önce gelmişti. Uzun yıllardır orada yaşıyordu. 4 çocuğu vardı. 50 yaşlarındaydı. Buraya tatile gelmiş, bize haber vermemişti. Ailesi evde bekliyor. İskoçya'da buzhanede çalışıyordu" diye konuştu.