O bir tecrübe, birçok takımda şampiyonluklara imza atmış, sayısız oyuncu yetiştirip Türk futboluna kazandırmış adından söz ettirmiş biri. O kişi Ercüment Coşkundere, tecrübeli isim şimdi Ladik Belediyespor dümeninin başında. Coşkundere'nin rotası ise 3. Lig.

BU SEZON O SEZON

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk için mücadele edecek olan Ladik Belediyespor'da sezon hazırlıkları sürüyor. Türk futbolunun önemli isimlerinden Ercüment Coşkundere'yi takımın başına getiren Turuncu-Beyazlı yönetim bu sene o senenin olacağına inanıyor. Haber Gazetesine yeni sezon öncesi açıklamalarda bulanan Ercüment Coşkundere, hedefinin bu takımı 3.lige çıkarmak olduğunu söyledi. Bunu başarabilecek bir kadro oluşturduklarını belirten Coşkundere, "Yönetimiyle taraftarıyla bir bütün olup BAL'a bu sezon damgamızı vuracağız" dedi.

15 TEMMUZ'DA TOPLANACAĞIZ

15 Temmuz'da Ladik'te takımın toplanıp birgün sonra top başı yapacaklarını belirten Ercüment Coşkundere, "Kadromuza her mevkide hemen hemen transferler gerçekleştirdik. Genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro oluşturduk. İnşallah plan ve projelerimiz doğrultusunda hedeflediğimiz yerlere ulaşacağız. Başkan Ali Sukas ve yöneticilerimizle bu takımı 3. lige nasıl çıkaracağımızın hesaplarını sürekli yapıyoruz. Transferde özellikle doğru hamleler yapmaya özen gösterdik. Yapacağımız kamp döneminde oynayacağımız bol sayıda ki hazırlık maçlarıyla takımımızın son durumunu değerlendireceğiz"diye konuştu.

BİR BÜTÜN OLALIM

Ladik Belediyesporlu taraftarlarında büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Coşkundere, "Taraftar bir takımın 12. adamıdır. Onlarsız biz, bizsiz onlar olmaz. Çalıştığım birçok profesyonel takımda taraftarların ne kadar etkisi olduğunu gördüm. O yüzden taraftarlarımızı hep yanımızda görüp desteklerini bekliyoruz. Yönetimsel bazda da doğru ve tecrübeli isimlerle bir aradayız. Bir takım maç kazanabilir, kaybedebilir de. Önemli olan skora dayalı tepkiler vermemek. Ben ve ekibim buraya şampiyonluğa geldik. İnşallah bu yolda da alnımızın akıyla ilerleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Salim YILDIZ