Sözleşme imzaladığı futbolcuların alacaklarını ödemediği için UEFA'dan, 'transfer yasağı' alan Mersin İdman Yurdu ekibi, teknik direktör Bülent Korkmaz'la da ilginç bir yöntemle yollarını ayırdı.

Bu görevden alınma ya da futbol dünyasının ifadesiyle, 'kovulma' senaryosunun içinde, 'yalan beyan', 'sahte imza', 'rezervasyon oyunu' yasa ve etik dışı enstantaneler de var.

Mersin İdman Yurdu'nda yönetim ile Bülent Korkmaz'ın arası, Ali Kahramanlı'nın hastalığı nedeniyle kulüp yönetiminden uzaklaşması ile açıldı. Kahramanlı'nın çekilmesiyle, kulübün tüm yönetimini ele alan Hikmet Şahin ve Engin Kaya, ilk yarının son haftalarında teknik direktör Bülent Korkmaz'dan ödemeler konusunda arabulucu olmasını istedi. Korkmaz'a, 'Paramız yok, sadece primle idare edeceğiz, ama bunu futbolculara sen anlat' diyen Şahin ve Kaya, ünlü çalıştırıcının, 'Mali işlere girmem' yanıtı üzerine yeni teknik direktör arayışına başladı.

Mersin İdmanyurdu'nda Sular Durulmuyor

YABANCILARA EL ALTINDAN PARA

Yabancılara el altından para veren yönetim, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın sağladığı nakit paranın doğru biçimde dağıtılmasına da engel oldu. Futbolcuların rahatsızlığı, antrenman boykotlarına kadar uzanırken, birçok oyuncu, Bülent Korkmaz'ın, ricasıyla maçlara çıktı. Ancak yabancı oyuncuların para aldığı duyulunca ipler gerildi, bu arada imdada devre arası yetişti.

'PARAMIZ YOK, AYRIL İSTERSEN'

Mersin'deki 'gönderilme' oyunu yeni yılla birlikte yeni şekil aldı. Mersin'de daha önce çalışan ve bazı kulüp üyelerine yakınlığı ile bilinen Hakan Kutlu ile mevcut bir teknik direktörleri varken el sıkışan Şahin ve Kaya, elinde sezon sonuna kadar sözleşmesi olan Bülent Korkmaz'a da 'paramız yok, ayrıl istersen hocam, cuma günü Mersin'e gel konuşalım' önerisi götürüp ateşi yaktılar. Ancak Korkmaz'ın, 'Çocuklara ödeme yapın. Pazar günü kampa giriyoruz, konuşuruz, işimin başındayım' yanıtı üzerine, ne yapacağını şaşıran yöneticiler, Antalya kampının ayrıntılarını da teknik direktörle paylaşmak istemediler. İşte bu günlerde babası rahatsız olan Korkmaz'a, whatsapp yolu ile 'idari izin'li olduğunu gösteren bir kağıt yolladılar. Kağıttaki imza ise başkan Kahramanlı'nın sağ kolu Adem Serin'e aitti.

KORKMAZ DURUMDAN ŞÜPHELENDİ

Sözleşmelerde de imzası bulunan Serin'in el yazısını bilen Korkmaz, durumdan şüphelenip, konuyu araştırdı. Hem Kahramanlı, hem de Serin'i aradı ve imzanın gerçek olmadığını öğrendi. Bu arada takımın kamp yaptığı otele de ulaşan Korkmaz, adının kafilede yer almadığını gördü.

Takımın ilk çalışmasına da katılan Bülent hoca, akşam saatlerinde ise tek taraflı fesihnameyi aldı. Böylelikle, eylül ayında işbaşı yapan ünlü teknik adamın Mersin macerası noktalanmış oldu.