Alman-Türk Ticaret Birliği Rheinhessen Derneği'nin yeni başkanı Samsunlu İşadamı Turgut Sezgin oldu. Sezgin, başkanlık görevini Tibet Altıntaş'dan devraldı.

TOPLUMA FAYDALI OLMALIYIZ


Türk ve Alman işadamlarının bölgedeki çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla 2001 yılında kurulan DTGB'nin yeni başkanı seçilmekten duydugu memnuniyeti dile getiren Sezgin, 'Kuruluşundan bu güne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen değerli başkanlarımız Mehmet Kocagöl, Hakan İnoğlu ve Tibet Altıntaş'a ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep birlikte, çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Derneğimizin, Belediye, Sanayi ve Ticaret Odası (IHK), Esnaf ve Sanatkarlar Odası (Handwerkskammer) İş yerleri gibi kurum ve kuruluşlarla daha sıkı çalışmalarda bulunması için gayret edeceğim. Bu konuda değerli üyelerimizin desteğine ihtiyacım var. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.

Aynı zamanda MÜSİAD İş adamları Derneği üyesi olan Sezgin, 'Yaşadığımız topluma ve ülkemize faydalı olmak zorundayız şeklinde konuştu.