Teknoloji devi Apple, büyük gelir elde ettiği iPhone telefonlarının yeni modeli iPhone 7'yi Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Teknoloji tutkunlarının rağbet gösterdiği iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus'ın ardından kullanıcıların beklediği iPhone 7'nin fotoğrafları internete sızdı. Bir Fransız sitesinde yayınlanan fotoğraflarda Apple'ın yeni gözdesi iPhone 7'nin tasarımıyla iPhone 6 ve 6S'den pek de farklı olmadığı görülüyor. iPhone 7, tasarımı itibariyle diğer modellerinden büyük farklılıklar göstermese de, kullanıcılar iPhone 6 ve iPhone 6S'e oranla daha büyük bir kamerayla karşılaşacak.

Öte yandan iPhone 7 anten çizgilerinin uç noktalarda yer almasıyla da iPhone 6 ve 6S'den ayrılıyor. Sızan fotoğrafların iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 7 Pro modellerine ait olduğu öğrenilirken, fotoğraflarda kulaklık ve şarj girişine dair herhangi bir detay verilmedi.

Apple'ın en çok gelir elde ettiği iPhone modelleri bazı özellikleri nedeniyle kullanıcılardan eleştiri alsa da, tasarımıyla büyük beğeni topluyor.