Birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar, aktiviteler ve sürpriz hediyelerle dolu 'Mini Club' etkinliğinde, Temmuz ayı boyunca çocuklar her cumartesi günü birbirinden eğlenceli sanat faaliyetleri gerçekleştirecek.

Temmuz ayında Yeşilyurt AVM'ye gelen çocuklar her cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında tamamen ücretsiz olan ve bütün malzemelerini Yeşilyurt AVM'nin karşılayacağı, birbirinden eğlenceli etkinliklere katılabilecekler. Çocuklar ile birlikte hayvanlar alemini keşfe çıkmaya hazırlanan eğitmenler, birbirinden eğlenceli hayvan maskeleri, hayvan kalıpları ve hayvan figürlü objeler tasarlayarak miniklerle keyifli vakit geçirecekler. Temmuz ayı boyunca gerçekleşecek bu etkinlikte çocuklar hem hayvanlar alemini yakından tanıma hem de el ve motor becerilerini geliştirip hayal sınırlarını keşfetme fırsatı bulacaklar. Ayrıca pazar günleri sosis balon yapımı, yüz boyama ve palyaço ile ilginç oyunlarla keyifli vakit geçirecekler.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, '31 Temmuz Pazar günü; Mini Club'ta geleneksel bir şölene dönüşen, Temmuz ayında doğan küçük misafirlerimiz için hazırlanan doğum günü partisi düzenlenecek. Bir yandan doğum günü pastalarının mumlarını beraber üfleme fırsatı bulacak olan çocuklar bir yandan da palyaço ile doyasıya eğlenecekler. AVM'nin fast food katında ücretsiz olarak gerçekleştirilen Mini Club çocuk eğlencesi; cumartesi-pazar günleri saat 14.00 - 18.00 arasında. Yeşilyurt Mini Club tüm minikleri öğrenirken eğlenmeye davet ediyor' denildi.