Eyüp'te çamaşır asma tartışması yüzünden öldürülen Hasan Parın'ın cinayet zanlısı türkücü Yusuf Harputlu'nun ağabeyi Nihat Gezer çıktı. Ağabey Nihat Gezer cinayetten 20 gün sonra Kadıköy'de gözaltına alındı.

İddialara göre, 20 Haziran tarihinde evli ve 3 çocuk babası Hasan Parın'ın (49) balkona astığı çamaşırların, üst katında oturan Nihat Gezer tarafından kirletilmesi üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya Nihat Gezer'in 15 yaşındaki kardeşi M.G ile Hasan Parın'ın oğlu Burak Parın da dahil oldu. Yaşanan kavgada silahını çeken Nihat Gezer Hasan Parın'ı (49) ve oğlu Burak Parın'ı (22) vurarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Burak Parın saldırıyı yaralı olarak atlattığı öğrenilirken, baba Hasan Parın ise hayatını kaybetti.

Yaşanan cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan Nihat Gezer ve kardeşi M.G'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından cinayet zanlısı Nihat Gezer Kadıköy'de gözaltına alındı.

Tehdit ve yaralama gibi birçok suçtan sabıkası olduğu belirlenen Nihat Gezer'in, asıl ismi Serdar Gezer olan türkücü Yusuf Harputlu'nun ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Nihat Gezer, adliyeye sevk edilirken, firari M.G'yi ise yakalama çalışmaları devam ediyor.