Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle 2 yıılk anlaşmaya imza atan 23 yaşındaki gurbetçi oyuncu, Mavi-Lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Geçen sezon Denizlispor forması giyen Servan Taştan, şampiyonluğa oynayan bir camiaya özlem duyduğunu belirterek, "Adana Demirspor yakından tanıdığım çok büyük bir camia. Taraftarları çok ünlü ve tutkulu bir yapıya sahip. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Hedefimde hep Süper Lig'i kovalayan bir takımda oynamak vardı. Bunu gerçekleştirdiğim için ayrıca mutluyum. Umarım herşey iyi gider ve sakatlık olmadan sezonu şampiyonlukla noktalarız. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ise Servan'ın genç ve başarıya aç bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Adana Demirspor'umuza faydalı olabilecek karakterli ve yetenekli oyuncuları bünyemize katıyoruz. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Herkesin günlü rahat olsun" diye konuştu.

Türkiye'de Karşıyaka ve Denizlispor forması giyen Servan Taştan, 1993 Fransa doğumlu ve orta sahada görev yapıyor.