129 TAKIMLI ŞAMPİYONA

Samsun'da bugün başlayacak olan Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan Yabancılar Pazarıspor, gözünü şampiyonluk kupasına dikti. 17 Temmuz'da son bulacak organizasyonda zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Yabancılar Pazarıspor rotası ise şampiyonluk. Kırmızı-Beyazlıların tesislerde yaptığı son antremanı Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Sportif Direktör Nafiz Tural, A Takım Sorumlusu Arif İmamoğlu ve yönetici Ali Halcı'da yakından takip etti. Şampiyonaya 29 grup merkezinde toplam 129 takımın katılımıyla oynanacak grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 3 ikincisi bir üst tura çıkma hakkını elde edecek.

BİZE SAHİP ÇIKILSIN

Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, " Biz Samsun gençlerine hizmet ediyoruz. Samsun'un da bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Bizim amacımız Samsun'a üst seviye başarı ve Şampiyonlar Ligi yaşatmak istiyoruz. Bunun için kolları sıvadık mücadele veriyoruz. Başarı için altyapı çok önemli. Son 6 ayda altyapı çalışmalarına hız verdik. 80 sporcumuz var ve her geçen gün daha fazla artıyor. Samsunlu iş adamları, bürokrasilerin Samsun'u futbolda daha ileriye getirmek için bizim kadar çaba göstermelerini istiyoruz. İlkadım belediyesi'nin tesisleri kullanmamız için maanevi jestine teşekkür ediyoruz. Samsun'u temsilen futbol adına Süper Lig'de tek takımız. Başarı sadece bizle değil şehrin kenetlenmesiyle olur"dedi.

HEDEF OYUNCU KAZANMAK

Kadın futbolunda üst seviyelere gelmek istediklerini belirten Sportif Direktörü Nafiz Tural, "Genç takımlar turnuvasına çok iyi hazırlandık. Çocuklarımızın ellerinde geleni yapacaklarından hiçbir şüphemiz yok. Hedefimiz A takıma devamlı oyuncu kazandırmak. Biz Türkiye Şampiyonu olup hiçbir oyuncu kazanamaktansa turnuvaya girip 3-4 tane oyuncu kazanmayı tercih ederiz. Bu turnuvaların amacı zaten bu olmalı. A takıma oyuncu yetiştirmek olmalı"dedi. Ayrıca Samsun'da oynanacak şampiyonada Ayvacık Gençlik ve Spor Kulübü, Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Kulübüile Ordu'dan Rusumat-4 Gençlikspor ve Soyaspor'da yer alacak.

Tugay Başsan