Bu yol şampiyonluğa gider

Ladik Belediyespor Başkanı Ali Sukas, yeni sezonda tüm camia olarak 3.lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Sukas, " Ladik Belediyespor 3.ligi hak ediyor. Bunu en kısa sürede başaracağız. Bu sezon bizim sezonumuz olacak. Bu yol şampiyonluğa gidecek"dedi.

KAMP NEVŞEHİR'DE

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan Ladik Belediyespor'da çalışmalar başladı. 15 Temmuz'da Ladik'te toplanacak olan Turuncu-Beyazlılar, ikinci etap hazırlıkları için Nevşehir'de kampa girecek. Burada 10 günlük bir kamp dönemi gerçekleştirecek olan Ladik Belediyespor, bol bol hazırlık müsabakaları yapacak. Bu yolun bu sene şampiyonluğa gittiğini belirten Başkan Ali Sukas, "Ladik Belediyespor, 3.liggi hak eden bir ilçe ve takım. Hatta daha fazlasını isteyen bir ilçeyiz. Bu sene şampiyonluk inşallah bizim olacak. Çok iyi transferler yaptık ve iyi bir teknik ekibe sahibiz"dedi.

ŞAMPİYONLUK İNANCI TAM

Sukas ayrıca, " Nevşehir'de güzel bir kamp dönemi gerçekleştireceğiz. Burada bol bol hazırlık müsabakaları yapacağız. Eksikliklerimizi görüp kapatma fırsatı bulacağız. Sezonun başına hazır hale gelip zorlu ligde Ladik Belediyespor'un gücünü tüm rakiplerimize göstereceğiz. Buna ben dahil tüm yönetici arkadaşlarım, teknik heyet ve futbolcularım inanıyoruz. Eksik bölge gördüğümüz takdirde yine transferler gerçekleştirebiliriz. Kimse merak etmesin Ladik Belediyespor kısa zaman zarfı içerisinde en iyi yerlere gelecektir"diye konuştu.

Salim YILDIZ