Haber Medya Grubu'nun iletişim sponsorluğunu yaptığı, Düşevi Oyuncuları tarafından sahneye konulan 'Beyaz Atlı Prens- Büyüklere Masallar' adlı özgün oyunun Gala Gecesi, Gazi Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Berceste Akgün'ün yazdığı, Cem Kaynar'ın yönettiği, Ferda Kaynar ve Berceste Akgün'ün başrolü paylaştığı oyun, seyircilerden büyük beğeni aldı.

PROFESYONEL PROJE PARDIMI
2015-2016 sezonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan profesyonel proje yardımı alarak hazırlanan oyunda, tütün ve tütün fabrikası ve doğa tahribi gibi konular üzerinden eleştiriler yapılıyor. Bir AVM içerisindeki çocuk tiyatrosunun kapanmaması için eylem yapan iki kadın oyuncunun kendini sahneye kitlemesiyle başlayan oyun, her salı saat 20.00'de Gazi Sahnesi'nde seyirci ile buluşuyor.

HABER MEDYA'YA TEŞEKKÜRLER
Oyun sonrası konuşma yapan Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Beyaz Atlı Prens doğadan, yaşadığımız şehrin gerçek dinamiklerini kaybetmemekten, dişil bakış açısından ve sanattan yana bir oyundur. 18. yılımızda Düşevi Oyuncuları'nın en büyük hedefi, deneysel, kolaycı olmayan ve toplumumuzun en işlevsiz yanı olan düşünmek üzerine vurgu yapan sanat eserlerini seyirci ile buluşturmaktır. Zor olanı seçtik ve bundan dolayı mutluyuz. Oyunumuzda bize destek veren Haber Medya Grubu'na ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Barış BUDANOĞLU