Okullararası Müsabakalar Tertip Komitesi Üyesi Eyüp Sabri Yılmaz, kız futsal ve futbol branşlarından, bazı okulların gelmemesiyle maçların oynanamadığını söyledi. Yılmaz, maçlara gelen ve oynamadan galip ilan edilen okulların da bu duruma üzüldüğünü söyledi

4 MÜSABAKADAN 3'Ü OYNANMADI
Dün oynanması gereken Yıldız Kız Futsal İl Şampiyonası'ndaki Adnan Ölmez Ortaokulu- Alaçam Eryemez Alparslan Gül Ortaokulu maçında Alaçam ekibi, Vezirköprü Mustafa Tunç Ortaokulu- Havza Bekdiğin Ortaokulu maçında da Havza ekibi müsabakalara gelmedi. Bu maçlara gelen okullar hükmen galip ilan edilirken, bir diğer müsabakada da her iki takım da maça gelmedi.

GELMELERİNİ İSTİYORUZ
Kız futbol kategorisinde de 4 okuldan birisi müsabakalara katılmayınca oynanması gereken 6 maçtan 3'ü otomatikmen düşmüş oldu. Okullararası Müsabakalar Tertip Komitesi Üyesi Eyüp Sabri Yılmaz, "İlçeden kalkıp Samsun'a maça gelen okullarımız, rakipleri olmayınca hem onca yolu boşa gelmiş, hemde masraf etmiş oluyor. Okullarımızı maçlara davet ediyoruz. Rakipleri gelmeyen okullar da bu duruma üzülüyor. Planlama öncesi katılacaklarını bildirip, ardından mazeret bildirmeden çekilen okullar fikstürü de alt üst ediyor" dedi.

HÜKMEN GALİBİYET...
İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu ile Vezirköprü Mustafa Tunç Ortaokulu rakipleri gelmediği için hükmen galip ilan edildi.

Selçuk KAYA