Terme Belediyesi 2016 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Ocak ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Şenol Kul, 2016 yılının Terme'ye ve ülkeye hayır getirmesi dileğinde bulundu.

YAKIN ZAMANDA GELECEK
İller Bankası kredisi ile araç alınması maddesi görüşmelerinde Başkan Kul, "İlçemiz dağlık alanlardan oluşuyor. 76 mahalleye mevcut araçlarla hizmet noktasında gecikmeler yaşıyoruz. İller Bankası kredisi ile 1 adet paletli ekskavatör, 1 adet pikap, 2 adet iş makinesi, 4 adet damperli kamyon, 1 adet dorse, 1 adet mini damperli (minipak) çöp toplama aracı daha satın aldık. Yakın zamanda işlemleri tamamlanarak belediyemiz hizmetlerine dahil edilecek" diye konuştu.

HERŞEY TERME İÇİN
Yeni araçlar ile ilgili yaklaşık 1 Milyon 900 bin liralık kredi talepleri olduğunu belirten Başkan Kul, "Fen İşleri, Temizlik İşleri ve İmar İşleri Müdürlükleri hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet damperli kamyon, 2 adet beko loder, 4 adet çöp kamyonu ve 1 adet pikap almayı planlıyoruz. Araçlarımızın birçoğu miadını doldurmuştu. Termeli vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verme adına bu adımı atmamız gerekiyor. Yaptığımız her şey Terme halkı için" ifadelerini kullandı.

(ee)