Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yapılan idman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.
Sarı-kırmızılı takım ısınma hareketlerinin ardından daha sonraki bölümde şut çalışmasına geçti. Antrenmanın ana bölümünde ise pas çalışması ve dar alanda baskıya dayalı taktik çalışmalar yapıldı. Toplam 90 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve dün takıma katılan Aurelien Chedjou antrenmanın ilk bölümündeki ısınma hareketlerinde takımla beraber çalıştı. Üç oyuncu, daha sonra koşu çalışması yaptı. Sabri Sarıoğlu, tedavisinin ardından düz koşulara başlarken, Lukas Podolski'nin Almanya'daki tedavisine devam edildi. Sakatlığı geçen Hamit Altıntop ise günü salon çalışmasıyla tamamladı.
Antrenmanda sol kasığında ağrı hisseden Semih Kaya'nın MR'ı çekildi. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili olarak MR sonuçlarının ardından bilgilendirme yapılacağı açıklandı.
Galatasaray, 2015-2016 sezonu ikinci yarısı öncesindeki hazırlıkları kapsamında yarın saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir antrenman daha yaptıktan sonra 9 Ocak Cumartesi günü saat 18.45'te Türk Telekom Arena'da Karşıyaka ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı için kampa girecek.
Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmanın ardından kamp çalışmaları için Antalya'ya gidecek.