Çocukların kültürel ve sanatsal alanlarda yetişmesini amaçlayan Canik Belediyesi, AK Parti İlçe Kadın Kolları ile birlikte daha önce sinemaya gitmeyen öğrenciler için bir AVM'de sinema etkinliği düzenledi. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu'nun da yer aldığı etkinliğe Canik'teki farklı okullardan öğretmenleri ile birlikte gelen minikler film izledi.

PROJE DEVAM EDECEK

Canik Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Alican Usta, "AK Parti Kadın Kollarımız ve öğretmenlerimiz ile birlikte ortak olarak düzenlediğimiz projeyle daha önce hiç sinemaya gitmemiş çocuklarımızı kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmak istedik. Bu sefer çocuklarımızı sinemaya getirdik. Ancak devam edecek olan bu projemiz çerçevesinde çocuklarımızı tiyatro, Türk Sanat Müziği konseri gibi farklı etkinliklerle de tanıştıracağız" dedi.

Çocukların her alanda eğitiminin gelecek adına önemli olduğuna vurgu yapan Usta, "Canik Belediyesi olarak çocuklarımız ve gençlerimiz için Tiyatro Okulu kurduk. Yine Müzik Okulu da çocuklarımızın hizmetinde. Ayrıca ilçe genelinde geleceğimiz olan çocuklarımız için belediye olarak eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar yapıyoruz. Bütün bunları her alanda bilgili ve donanımlı olan bir gençlik için yapıyoruz" diye konuştu.