İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok başkent Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Tok, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Başkanı Ahmet Minder, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu üyeleri Bilal Şentürk ve İsmail Kurul, Bakanlık Bürokratları, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Çevre Şehit ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Tok ziyarete gittiği bürokratlara İlkadım'ın simgesi olan Saathane işlemeli tablo armağan etmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Tok daha sonra, Ankara bulunan bürokratlar ve Milletvekilleri için tertip ettiği akşam yemeğinde konuklarına İlkadım'da devam eden ve hayata geçecek projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Tok, "Ankara ile olan diyaloglarımızda istişarelerde bulunarak ilçemize yatırım konusunda neler çekebiliriz anlayışıyla çalışmaktayız" diye konuştu.

İstişare ve fikir alışverişlerinin her zaman kazanım sağladığının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak hayata geçirdik. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz" şeklinde konuştu.