Samsun'da ilk defa düzenlenen Büyükler Salon Kriket Türkiye Şampiyonası tüm hızıyla sürüyor. Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada sporcular dereceye girebilmek için bütün hünerlerini sergiliyor

17 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Salon Kriket Türkiye Şampiyonası Alaçam'da tüm hızıyla sürüyor. 160 sporcunun yer aldığı turnuvada sporacular dereceye girebilmek için bütün hünerlerini sergiliyor. 17 Temmuz'da son bulacak olan şampiyonada yetenekleriyle başarı sağlayan isimler düzenlenecek törenle kupa ve madalyalarını alacak. Alaçam ilçesinden iki takımında yer aldığı turnuvada temsilcilerimiz final bileti için çaba sarf ediyor. Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, kendilerine destek veren Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'a teşekkür etti.

BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, "Bu spor organizasyonu ilçemize kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Klıç'a, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve ilçe Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Sporcu ve antrenörlerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getirmek bizim için onur vericidir. Her zaman yakınınızda ve yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim ilçemize renk katınız onur verdiğiniz hoş geldiniz. Afganistan, Pakistan ve Hindistan'dan gelen sporcularımıza ülkemizde ve ilçemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

KRİKET NASIL OYNANIR...

Kriket, 11'er kişilik iki takım arasında, sopa ve top yardımıyla, merkezinde 20 metre (22 yard) uzunluğunda dikdörtgen bir saha bulunan ovalimsi bir alanda oynanan takım sporudur.

Salim YILDIZ