Bugün sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yapan Samsunspor'da Teknik Direktör Engin Korukır, taktik varyasyonlar üzerinde durdu. Temponun ilk günlere oranla biraz düştüğü kampta teknik ekip top ve taktik çalışmalarıyla takımın eksiklerini kapatıyor.

Kızılcahamam'da kampa devam

Samsunspor yönetimi, ikinci etap kampı için yurt dışı düşünse de bu durum gerçekleşmedi. Yönetim kurulu üyeleri bu konuda bir çok girişimde bulunsa da, yurtdışı kampı olmadı.

Kırmızı- Beyazlıların yeni sezon hazırlıklarına yine Kızılcahamam'da devam edeceği belirtildi. 18 Temmuz'ta 1. etap kampının biteceği ve üç günlük iznin ardından çalışmaların aynı otelde yeniden başlayacağı belirtildi.

Hem maç hem kazanç

Birçok PTT 1. Ligi takımının Kızılcahamam'da olmasıyla takımlar burada hazırlık maçları oynama fırsatı bulacak. Samsunspor'un önerisi üzerine Kızılcahamam'da bir hazırlık turnuvasının düzenleneceği öğrenildi. Kırmızı- Beyazlılarla birlikte PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek ekiplerin yer alacağı turnuva maçlarının iddaa programında yer alacağı da belirtildi. Turnuvanın kaç takımlı olacağı ve müsabaka programı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Ekigho da katıldı

Samsunspor'da Ekigho Ehiosun da kampa katıldı. Bugün öğleden sonra Kızılcahamam kampına katılan Nijeryalı futbolcu, akşam takımla ilk çalışmasına çıktı. Ekigho izin hazırlanacak özel programda oyuncunun ekstra çalışma yapacağı da ifade edildi.

Zola idmanda

Fransız futbolcu Distel Zola takımla birlikte çalışmalara başladı. Önceki akşam kampa katılan oyuncu, hazır görüntüsüyle dikkat çekti. Takıma göre antrenman eksiği bulunan oyuncu da Murat Gürbüzerol, Mustafa Sevgi ve Ekigho gibi özel programla da çalışmalarına devam ediyor.