Mayıs ayında aort damarının yırtılmasıyla 59 yaşında hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ın içinde bulunduğu son proje 'O bana çok benzer' izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin ünlü isimlerinin, günlük hayatta karşımıza çıkan işlerde çalışarak gelen müşterilere şaka yaptığı 'O Bana Çok Benzer' programı 16 Temmuz Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Yapımcılığını Armağan Çağlayan'ın yaptığı her bölümünde altı ünlünün birbirinden farklı meslekler yaptığı 'O Bana Çok Benzer'in ilk bölümünün ünlü konuğunun, Serdar Ortaç olacağı açıklandı.

Bir güzellik mağazasında kendi ürettiği parfümü denetmeye çalışan stand görevlisi rolünde olacağı belirtilen şarkıcının, gelen müşterileri önce şaşırtarak, onları 'Serdar Ortaç olmadığına' inandıracağı ve en sonunda da gerçeği açıklayacağı bildirildi.

'O Bana Çok Benzer'in ikinci ünlü konuğunun ise, hayatını kaybeden sanatçı Oya Aydoğan olacağı bildirildi. Müşterilerin satın aldığı, her ürünün tadına bakan, satış görevlisi rolüne bürünen Oya Aydoğan'ın bölümü, ayrıca kendi sabah programı dışında katıldığı son çekim oldu. Bölümün yayınlanması için Aydoğan'ın oğlu Gurur'dan özel olarak izin alındığı belirtildi. Programda model, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya'nın bir süpermarketin, acemi, alıngan, matematik bilgisi olmayan ve gelen müşterilerin aldığı ürünlerin tadına bakmaya bayılan kasiyeri rolüne bürüneceği belirtildi.

Programın bir başka ünlü isminin ise Kuşum Aydın olarak bilinen şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular olduğu açıklandı. Aydın'ın bir gelinlikçide, temizlik hastası, titiz, gelen müşterilerin aklındaki gelinliği bir çırpıda çizecek kadar yetenekli ve tanınmamak için tipten tipe giren satış görevlisi olarak çalışacağı bildirildi. Programın ilk bölümünün beşinci ünlü konuğunun ise şarkıcı Tuğba Ekinci olduğu aktarıldı. Ekinci, genel olarak öğrencilerin gittiği bir kafede garsonluk yaparak, müşterilere bir yandan hizmet ederken bir yandan da şakalar yapacak.

'O Bana Çok Benzer'in ilk bölümünde yer alacak olan son ünlü ismin ise model, oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz olacağı kaydedildi. Bir giyim mağazasında reyon görevlisi olarak çalışacak olan Vatan Şaşmaz'ın, bir yandan müşterileri Vatan olmadığına ikna etmeye çalışırken bir yandan da satış yapmaya çalışacağı aktarıldı. Ali Poyrazoğlu'nun seslendirme yapacağı program 16 Temmuz Cumartesi akşamı Show TV'de ekranlara gelecek.