Olympian Akademi Spor Kulübü, Kadınlar 7'li Ragbi Türkiye Şampiyonası kupasını Samsun'a getirmek istiyor. Olympian Akademi ve Milli Takım Antrenörü Engin Yüksel, "Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. Bize bu yolda destek olan Grand Amisos Hotel sahibi Mahmut Baran'a teşekkür ederiz" dedi

Edirne'de gerçekleştirilecek Kadınlar 7'li Ragbi Türkiye Şampiyonası için yola çıkan Samsun Olympian Akademi Spor Kulübü'nde tek hedef şampiyonluk. İlkadım Baruthane Suni Çim Saha'da turnuva öncesi son antrenmanını gerçekleştiren Samsun ekibi, kupa için Edirne'ye gitti.

Olympian Akademi ve Milli Takım Antrenörü Engin Yüksel, turnuvada iddialı olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. Diğer bir amacımız ise turnuva sonunda yine Edirne'de yapılacak milli takım seçmelerine çok oyuncuyla iştirak etmek. 6 oyuncu verdiğimiz milli takımdaki kemik kadroyu koruyup bu sayıyı sekize çıkarmak istiyoruz. Bize her konuda destek veren Grand Amisos Hotel sahibi Mahmut Baran'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Tugay BAŞSAN