Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı "Koriş" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, dün Fransa'da yaşanan terör saldırısı sırasında, olayın olduğu yerdeydi. Ünlü oyuncu dehşet anlarını canlı yayında anlattı.

Fransa'nın Nice kentinde, 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç olay sırasında ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu da olay yerindeydi. Büyüktopçu'yu sevenleri merak etti. Ünlü oyuncu iyi olduğuna dair mesaj yayımladı. Daha sonra NTV'nin canlı yayınına bağlanarak dehşet anlarını şöyle anlattı:

"İnsanlar orada sokakta müzik yapıyordu. Biraz yoruldum. Arkadaşıma gidelim dedim. Bir ara sokağa girdik. O anda bir hengame oldu. İnsanlar kaçışmaya başladı. Biz de ayağa kalkıp koşmaya başladık. Orada sokaklar çok dar. Kamyonu görmedim. Kamyonun geçtiği yolla oturduğumuz yer arasında 25 metre mesafe vardı. Korkunç bir çığlık duydum. Can pazarı yaşandı orada. 10 gündür buradaydım. Sürekli komandolar geziyordu. Olay sırasında restoran gibi bir yere sığındık. Kamyonu görmedim. Geçmiştir önümüzden ama dikkat etmedim."

Ayrıca Büyüktopçu olay öncesinde 10 gündür Fransa'da olduğunu ve Fransa'da her zamankinden farklı ve yoğun güvenlik önlemlerinin alındığını fark ettiğini söyledi.